Handelsbetingelser

Betaling
Refluence modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Refluence bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Fri fragt ved køb på over 500 DKK. Er beløbet under 500 DKK. er der pålagt leveringsgebyr på 49 kr.  

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives ikke 14 dages fuld returret på varer købt på refluence. Dette skyldes det oftest er varer, som der kun er én af.

Førpris
Førpriserne er beregnet ud fra gennemsnitsprisen på selve produktet fra hvert enkelte brand. Derfor er det en vejledende førpris.

Generelle vilkår
Refluence.dk vil ikke være ansvarligt i tilfælde, hvor et produkt er udsolgt eller for billede- eller typografiske fejl på websiten, f.eks. fejl i produktbeskrivelsen eller tekniske specifikationer, ukorrekte priser eller forkerte oplysninger i forhold til, om et produkt er på lager. Refluence.dk har ret til at rette sådanne fejl samt ændre eller opdatere sådanne oplysninger når som helst. Hvis der er oplyst en forkert pris på et produkt, som kunden har bestilt, vil Refluence.dk selvfølgelig informere kunden om dette og afvente kundens accept af den ændrede pris, inden Refluence.dk fortsætter behandlingen af ordren.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

michelle@refluence.dk