Læs mere som influencer

Sælg ud på Refluence.dk

Har du også en masse tøj, accessories og andet liggende fra diverse kampagner eller egen garderobe, som du ikke får brugt? Send det ind til os, og vi vil sælge det for dig på Danmarks første online secondhandshop for influencers. 

 

Om Refluence.dk

Refluence er Danmarks nye online portal for salg af tøj, accessories samt en masse andet, som bliver tilsendt af Jer som influencers fra hele landet, der ønsker at sælge ud af noget af alt det, som I ikke længere får gjort brug af.

 

Ved at blive oprettet på Refluence , så slipper du for:

- At tage billeder

- At lave beskrivelser

- At korrespondere med køberne

- At tage på posthuset konstant

- At skulle opdatere din evt. egen shop

- Ikke mindst besværet - vi gør det hele for dig.

 

Hvordan foregår det

- Du sender gratis en eller flere pakker ind til os med minimum 15 enheder*
- Vi smider det på shoppen indenfor 7 hverdage efter modtagelsen
- Du reklamerer for Refluence.dk 2 gange om måneden
- Vi sætter penge på din konto hver 14. dag i følge med salg af varer
- Du sender mere ind løbende

Hvad får du ud af det?

Selvom vi klarer det meste for dig, så vil vi stadig tilbyde dig hele 60% af salget, som vil blive sat ind på din konto hver 14. dag!
Så ved at samarbejde med os, sparer du en masse tid, samtidig med at du får ryddet op og tjener penge. 

 

På Refluence.dk vil dine varer blive delt op i kategorier på hjemmesiden, men du vil samtidigt også få din helt egen fane, så køberne har mulighed for at klikke sig ind på netop dit salg.

 

Hvad forventer vi af dig?

Det eneste krav, vi har til Jer på Refluence.dk, er at vi støtter og reklamerer for hinanden. Det vil sige, vi forventer, at du som minimum laver 2 stories på Instagram om måneden, som henviser til Refluence.dk.

På denne måde bliver flere tusinde henvist til Jeres personlige salg om dagen, uden at I selv behøver at gøre noget for det udover de 2 gange om måneden.

 

Er du den næste på Refluence.dk?

Så alt du skal gøre, er at sende dit ønskede tøj, accessories m.m. ind. Du får betaling hver 14. dag. Og du reklamerer for shoppen 2 gange om måneden.
Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os enten på michelle@refluence.dk eller på +45 50 51 23 03

 

Kærlig hilsen, 

 

Michelle Ulrichsen

CEO Refluence